Закриють станції метро: У КМДА розповіли про роботу транспорту на Новий рік

У КМДА розповіли, як працюватиме наземний транспорт та метро на Новий рік

У Київській міській державній адміністрації розповіли про те, як працюватиме наземний громадський транспорт та метро у новорічну ніч. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства "Київський метрополітен".

Відомо, що у новорічну ніч громадський транспорт столиці працюватиме на дві години довше, а фунікулер – цілодобово. Також повідомляється, що 31 грудня та 1 січня можливе закриття станцій метрополітену "Золоті ворота", "Контрактова площа", "Поштова площа", "Хрещатик" та "Майдан Незалежності".

Нагадаємо, що у столиці ще протягом п'яти років планують будівництво чотирьох нових станцій метрополітену на житловий масив Виноградар у Подільському районі. Остаточний термін завершення проекту – кінець 2027 року. Про це повідомляється в матеріалі видання " Depo ".

Відомо, що підземку на Виноградар планують добудувати лише наприкінці 2027 року, проект передбачає будівництво чотирьох станцій метро - "Мостицька", "Проспект Правди", "Виноградар" та "Маршала Гречка". Роботи сьогодні йдуть лише на перших двох.

До кінця року перші станції відкриті не будуть, "Київметробуд" переніс їхній запуск на кінець 2023 року. 2022 року лінію метро на Виноградар побудують лише на 15,3%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися