Окружна, Оболонь, Лук'янівка: які вулиці відремонтують у Києві у 2022 році (Список)

У комунальній корпорації Київавтодор розповіли про ремонт вулиць у 2022 році

У комунальній корпорації "Київавтодор" розповіли, які вулиці української столиці планують відремонтувати у 2022 році. Про це повідомив виконувач обов'язків генерального директора підприємства Олександр Федоренко.

Відомо, що планують відремонтувати вулиці Льва Толстого та Івана Франка у центрі, проспект Героїв Сталінграда на Обороні, вулицю Бориса Мозолевського у Голосіївському районі, вулицю Липківського у Солом'янському районі, вулицю Татарську на Лук'янівці, вулицю Довженка від Шулявського мосту Малу окружну дорогу.

Федоренко заявив, що у 2022 році у столиці планують зводити наземні переходи.

Нагадаємо, що столична влада планує у 2022 році провести капітальний ремонт головної вулиці міста – Хрещатика, який коштуватиме майже мільярд гривень. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За його словами, на Хрещатику поміняють тротуари, перекладуть усі труби, системи, зроблять гідроізоляцію. Великий проект із капітального ремонту вулиці заплановано на наступний рік. Також мер Києва розповів, що у 2022 році також планується ремонт вулиці Богдана Хмельницького, який робитимуть за прикладом ремонту вулиць Золотоворітська та Івана Франка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися