Снігопад та морози: синоптики дали прогноз погоди на Різдво у Києві

У столиці на Різдво за старим стилем очікується сніг та морозна погода

В українській столиці на православне Різдво старого обряду, яке відзначають 7 січня, прогнозується снігопад та морозна погода. Про це стало відомо із прогнозу на синоптичному сайті "Gismeteo".

Відомо, що 6 січня у Києві очікується похмура погода, сніг з дощем, температура повітря буде коливатися від 2 градусів морозу до 1 градуса вище нуля. У п'ятницю, 7 січня очікується мінлива хмарність та невеликий сніг. Прогнозується зниження температури повітря до 2-9 градусів морозу.

Нагадаємо, що на території Київської області 5 грудня зафіксували неймовірне природне явище під назвою кристалічна паморозь. Про це повідомили на Facebook-сторінці метеорологічної станції "Тетерів".

Відомо, що це природне явище є білим осадом, що складається з дрібних кристалів льоду. Така паморозі з'являється в основному вночі при безхмарному небі під час штилю або слабкого вітру, а також за наявності туману або серпанку. Коли вона осідає на деревах, має вигляд пухнастих гірлянд, які легко обсипаються при струшуванні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

3 січня 2022, 13:12

"Напомним, что на территории Киевской области 5 декабря зафиксировали невероятное природное явление под названием кристаллическая изморозь." В будущее заглянули? Сегодня 3/01/2022

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися