Кличко виклав мультфільм з привітанням українцям з Новим роком та Різдвом (Відео)

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з майбутніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим

Лідер "Удару", мер Києва Віталій Кличко привітав українців з майбутніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook він опублікував новорічний мультфільм.


У мультфільмі Віталій Кличко показує святому Миколаю столицю. На парашуті вони пролітають над знаковими об'єктами, які були збудовані чи оновлені у Києві в останні роки. Поруч із найбільшим державним прапором, однією з нових станцій Борщагівської лінії швидкісного трамваю. Зупиняються у столичному зоопарку біля оновленого вольєра слона Хораса. Далі святий Миколай із Віталієм Кличком проїжджають на велосипедах оновленою Пейзажною алеєю та велосипедно-пішохідним мостом. Святий Миколай випробовує один з дитячих майданчиків у новому садочку та грає у баскетбол на території нової школи. Завершують свою прогулянку Віталій Кличко зі святим Миколаєм біля головної ялинки країни – на Софійській площі, повідомляє сайт КМДА .


"Здоров'я вам, миру, добра та радості! Ми все подолаємо. З новим роком і Різдвом!" – зазначив у повідомленні у мультфільм лідер "УДАРу" Кличко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

30 грудня 2021, 15:56

Кличко наглый самозванец...

тамара

30 грудня 2021, 11:59

Невже Святого Миколая це вразило???? Здається малувато всього було, - окрім звичайно Covid-19((((((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися