Вхід у "Бориспіль" знову став вільним для всіх

В аеропорту "Бориспіль" зняли всі обмеження для входу: тепер туди може пройти абсолютно кожен

Про те, що у "Борисполі" скасували обмеження на вхід до приміщення аеропорту, повідомлено на сторінці аеропорту у Facebook.

Природно, дотримання санітарних норм у приміщенні аеропорту ніхто не скасовував, тому використовувати засоби індивідуального захисту (маски та респіратори) та антисептик для обробки рук все ще необхідно.

Також на вході в термінал, як і раніше, стоять охоронці, які вимірюють температуру тіла тих, хто хоче пройти всередину. Якщо температура буде менш як 37,2 градуса, людина може увійти в аеропорт, але якщо температура перевищить цю позначку, вхід буде заборонено. Пред'явлення сертифікату від коронавірусу, довідки про одужання або негативного ПЛР-тесту також було скасовано.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що у "Борисполі" добудують новий термінал, частина якого буде використана для офіційних делегацій, а інша – як VIP-термінал аеропорту.

Читайте також: перед зимовими святами у "Борисполі" відкрилася новорічна локація з красиво оформленою фотозоною для мешканців і гостей Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися