Двоповерховий поїзд Skoda знову вийде на маршрут Київ-Вінниця після свят

Поїзд Skoda "Укрзалізниці" з найбільшою кількістю посадочних місць незабаром знову курсуватиме на маршруті Київ-Вінниця

Після тривалого простою, пов'язаного з капітальним ремонтом електропоїзд Skoda City Elephant EJ675 вийшов на перший рейс 30 грудня, а після зимових свят знову возитиме пасажирів за маршрутом Київ-Вінниця - про це повідомляється на сайті ЦТС з посиланням на заяву Олександра Камишина, який є головою управління "Укрзалізниці".

Камишин заявляє, що в період новорічних свят поїзд курсуватиме за маршрутом Київ-Вінниця-Тернопіль-Львів, а після свят, тобто після зниження пасажиропотоку транспортний засіб знову повернеться на маршрут Київ-Вінниця.

Голова "Пасажирської компанії Укрзалізниці" Олександр Перцовський додав, що розміри попиту на маршрут Київ-Львів настільки великі, що у перші кілька днів до першого відправлення було викуплено 400 квитків, тобто буде зайнято понад 60% посадкових місць (загалом їх 636). Цей маршрут буде поїздом Skoda Elephant щоденним.

Також Перцовський доповнив, що двоповерхові поїзди, такі як Skoda City Elephant є приміськими, тобто, довжина їхнього маршруту не становить більше 60-70 кілометрів: це означає, що вони відрізняються від міжміських поїздів, але це все залежить від того, як організовано залізничний рух в окремій країні.

За словами Камишина, ремонт Skoda City Elephant коштував 120 мільйонів гривень і на даний момент цей поїзд має найбільшу кількість посадочних місць серед усіх поїздів, представлених "Укрзалізницею"

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що такий самий двоповерховий потяг   Skoda вийшов на маршрут Київ-Львів.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися