У Києві на Білицькій провалився асфальт: подробиці

У Подільському районі українській столиці на вулиці Білицькій провалився асфальт

У Подільському районі українській столиці на вулиці Білицькій сталася комунальна аварія – посеред дороги провалився асфальт. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства "Київпастранс".

Відомо, що на вулиці Білицькій провалився асфальт. Змінено рух тролейбусів № 5 на розворотному кільці "вул. Білицька" через провал асфальту. На місце направлено відповідальну службу міста.

Рух тролейбусів №5 організований через проспект Свободи без заїзду по вул. Північно-Сирецьку.

Нагадаємо, що дорожній рух через вулицю Ентузіастів на Русанівці частково перекрито через капітальні ремонтні роботи. Перший етап робіт включає оновлення дорожнього покриття на ділянці від бульвару Шамо до північної частини Русанівської набережної.

У "Київавтодорі" додали, що часткове обмеження руху передбачає організацію одностороннього руху автомобілів у напрямку станції метро "Лівобережна".

У проекті виконання ремонтних робіт заявлено, що під час виконання планується не тільки оновлення дорожнього покриття на вул. Ентузіастів, а й капітальний ремонт магістралі районного значення Русанівки: загалом буде відремонтовано ділянку дороги завдовжки 2,7 км, а вартість робіт дорівнює 292 мільйонам гривень. На капремонт усієї ділянки піде 7 місяців.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися