У Києві на новій ділянці Великої Кільцевої дороги утворилися ями (Фото)

В Оболонському районі столиці на новій ділянці Великої Окружної дороги утворилися ями

В Оболонському районі української столиці на нещодавно відкритій новій ділянці Великої Кільцевої дороги вже почали утворюватися ями на покритті. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook місцевий житель Дмитро Райдер.

За його словами, новий відрізок Окружної відкрили лише три тижні тому, а на асфальті вже з'явилися перші ями. Можливою причиною він назвав ігнорування будівельних норм і правил, які забороняють асфальтування за опадів і низьких температур.

Нагадаємо, що у Київській області навколо української столиці незабаром розпочнуть будівництво Київської обхідної дороги, довжина якої має становити 150 кілометрів і розвантажити місто. Про це повідомили на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг у Київській області.

Відомо, що "Укравтодор" оголосив тендер на будівництво Київської окружної дороги. Йдеться про зведення першої ділянки 18 кілометрів між трасами Київ-Ковель і Київ-Чоп. Відбір виконавця проходитиме у три етапи.

Дорожники заявили, що це справжній європейський автобан.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Victor

8 січня 2022, 15:58

Там того 1,5 км. відрізку Кільцевої, що ніяк не могли доробити більше 10-ти років, наспіх наприкінці 2020 року домучили аби як, щоб кошти не пропали, але виїзди та розвороти не доробили до кінця, вийшло косо-криво аби живо - результат побачили. Зате кличко більше усіх в котрий раз пропиарівся, гидко це все бачити - ганьба хапугам на чолі з мером

Анатолий Шандурский

8 січня 2022, 09:03

Президент Зеленобородько окружил себя ОПГруппировками воров, коррупционеров, мошенников, лжецов , торбохватов, предателей из дальнего и ближнего окружения его "95 КВАРТ-КАЛА" и его вороватых друзей. Он разваливает Украину под их неусыпным присмотром, вследствие полного непрофессионализма ни в государственном строительстве и управлении, ни в экономике, ни в обороне.Он полная пустышка в истории Украины и России, не говоря уже о всемирной истории. Абсолютная тупица. Ему б научится ещё походке Чарли Чаплина. РОБЕРТ БЕРНС Законодателя страны Я не хочу бесславить, Сказав, что вы не так умны, Чтоб наш народ возглавить. Но вы изволили чины И званья предоставить Шутам, что хлев должны мести, А не страною нашей править.

Велбуд

8 січня 2022, 08:41

Велике будівництво вимагає хочаб невеличких жертвів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися