На трасі Київ-Одеса будують величезну транспортну розв'язку (Відео)

На трасі державного значення сполученням Київ-Одеса будують нову транспортну розв'язку

На трасі державного значення сполученням Київ-Одеса будують нову транспортну розв'язку на території Київської області у селищі Віта-Поштова. Роботи продовжуються щодня. Про це повідомив блогер Сергій Мухлинін на своєму YouTube-каналі.

Відомо, що біля Віти-Поштової на трасі М-05 Київ-Одеса шляховики продовжують зводити нову розв'язку, роботи проводять щодня. Рух ділянкою частково обмежено. Блогер показав, як виглядає ділянка будівництва з висоти пташиного польоту.

Нагадаємо, що на трасі державного значення Р-08 сполученням Немирів-Ямпіль, яка є частиною міжнародної магістралі Київ-Кишинів, продовжують будувати нове покриття.

На Вінниччині оновили ділянку траси Немирів-Ямпіль між Немировим і Великою Бушинкою, шляховики повністю оновили покриття траси, встановили дорожні знаки та нанесли нову розмітку.

В "Укравтодорі" зазначили, що траса Київ-Кишинів є найкоротшою дорогою зі столиці України до Молдови. На цій трасі відремонтували 116 кілометрів ділянки Немирів-Ямпіль.

Будівельні роботи велися у рамках президентської програми "Велике будівництво". Маршрут траси проходить через Київську, Житомирську та Вінницьку області. Дорога Київ-Кишинів також обходить невизнану Придністровську республіку.

За словами заступника голови Служби автомобільних доріг України Андрія Івка, на трасі Київ-Кишинів шляховики також планують побудувати міст через річку Дністер і завершити ремонт дороги за маршрутом "Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Жека

9 січня 2022, 20:35

Велике зекрадівницво, що буде далі. Тільки покращення ))

Юрий

9 січня 2022, 15:14

Когда её уже достроят?!)))) Нужно брать пример с М-03 ;)

Олексій Подорожник

9 січня 2022, 14:49

Так так, щодня сотні людей їздять тудою, і щось не бачать там працівників, ви поїдьте подивіться... Скільки там працівників. Вже більше двох місяців тиша на об'єкті. Так що не потрібно дешевого піару. До весни будемо страждати через "цілодове" будівництво)))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися