У Києві збільшили кількість пунктів з утилізації ялинок (АДРЕСИ)

Киян закликали здати новорічні дерева на переробку

У Києві вдвічі збільшили кількість пунктів прийому новорічних дерев на утилізацію. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

У комунальному підприємстві "Київзеленбуд" наголошують, що новорічні дерева, які прикрашають домівки киян, можуть принести користь й після свят. Під час утилізації ялинки подрібнюють на щепу, яку потім столичні комунальники використовують для догляду за зеленими насадженнями у Києві.

На початку січня пункти з утилізації хвойних дерев відкрили у кожному районі столиці, а також на територіях п’яти садиб лісництв комунального підприємства "Дарницьке ЛПГ". Зараз у Києві працюють додаткові локації, куди можна здати новорічне дерево на переробку. Загалом у всіх районах столиці тепер функціонує 33 пункти утилізації ялинок на базі районних комунальних підприємств із утримання зелених насаджень та КП "Дарницьке ЛПГ".

Локації працюватимуть до кінця січня з 7:00 до 21:00. Повний список адрес пунктів прийому новорічних дерев у Києві можна переглянути на офіційному сайті столичної мерії.

Нагадаємо, до свят Київ засяяв тисячами вогників та прикрашений численними казковими фотозонами. Головна ялинка столиці, яку відкрили напередодні Дня Святого Миколая, увійшла до списку найкрасивіших у Європі. Новорічна столична красуня посіла тринадцяте місце у престижному рейтингу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися