З Києва в Неаполь: лоукостер запускає новий рейс

Відкриття рейсу Київ-Неаполь заплановано на весну 2021 року

Карантинні обмеження слабшають і авіаційні перевізники потроху відновлюють пасажирське сполучення між країнами. Деякі навіть заявляють про плани відкривати нові рейси. До таких авіакомпаній відноситься і ірландський бюджетний перевізник Ryanair. Про це повідомляє "В городе".

Так, лоукостер заявив про намір відкрити новий рейс з Києва до Італії. Приймати пасажирів з України буде аеропорт Неаполя.

Перший рейс туди запланований на 28 березня 2021 року. Літаки літатимуть тричі на тиждень - у середу, п'ятницю та неділю. Цей маршрут включили в літній розклад наступного року. За квиток доведеться заплатити від 52 євро в одну сторону. За мінімальним тарифом пасажиру можна перевезти лише ручну поклажу розмірами до 40х25х20 сантиметрів і без обмежень по вазі.

Відзначається, що цей рейс стане вже 18 напрямком лоукостера в Італію. Крім Неаполя, літаки компанії літають також в Болонью, Бергамо, Катанію, Рим, Пізу та інші міста. Відзначимо, що Італія зняла обмеження на польоти між країнами в липні, так що кількість авіарейсів не обмежена.

Як повідомляв портал "Коментарі", Казахстан з 17 серпня відновлює авіасполучення з Україною і ще кількома країнами. Польоти будуть відновлюватися з дотриманням санітарно-епідеміологічних вимог. Про це повідомляє Міністерство індустрії та інфраструктурного розвитку Казахстану, передає агентство "РБК-Україна".

Так, Казахстан поетапно буде відновлювати міжнародні польоти в Україну, Об'єднані Арабські Емірати, Білорусь, Німеччину, Нідерланди, Єгипет і Російську Федерацію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися