Хрещення 2022: Де можна буде купуватись у Києві (Список)

У столиці обладнали низку місць для купань у пробурі на Водохреще

Влада української столиці підготувала низку місць для купання в ополонці на свято Водохреща, яке традиційно пройде 19 січня. Про це повідомили у прес-службі комунального підприємства КМДА "Плесо", передає видання "Сегодня".

Відомо, що комунальники продовжують роботи щодо підготовки необхідних локацій для купань на Водохреще. На столичних водоймищах обладнають 15 локацій, де кияни та гості столиці зможуть скупатися на свято. У КП "Плесо" закликають мешканців купатися лише у спеціально підготовлених місцях.

Головною локацією для хрещенських купань буде пляж "Дитячий", розташований на території Гідропарку - тут пройде богослужіння. освячення води о 13.00 19 січня. На інших 14 локаціях будуть чергувати лікарі та рятувальники.

Список локацій наступний - зона відпочинку "Дитяча" на Венеціанському острові, "Венеція" на Долобецькому острові, парк "Наталка" на Оболоні, Набережна-Корчуватська, "Предмісна Слобідка" на Венеціанському острові, озеро Тельбін, озеро Веселка, пляж "Троєщин" на вулиці Бальзака, ставок №8 у Пущі-Водиці, озеро Вербне, центральний пляж на Трухановому острові, озеро Йорданське, острів Муромець і пляж "Радуга" на Микільсько-Слобідській.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися