Монтують палі: на трасі Бориспіль–Маріуполь будують новий міст (Фото)

На трасі державного значення Бориспіль-Маріуполь зводять новий міст

На трасі державного значення Н-08 сполученням Бориспіль-Маріуполь продовжуються активні роботи з будівництва нового мосту через річку Сула на території Полтавської області. Про це стало відомо із офіційного повідомлення на Facebook-сторінці державного агентства "Укравтодор".

Відомо, що переправа розташована неподалік селища Липове Кременчуцького району Полтавської області, конструкція була побудована ще 1962 року — причиною ремонту стало те, що міст не витримував сучасних навантажень, а окремі елементи перебували у неробочому стані.

На сьогоднішній день на мосту бетонують буронабивні палі, занурюють труби, виготовляють каркаси з арматури для паль, завозять та планують пісок для технологічного острівця. Зазначається, що підрядна організація працює цілодобово. Рух через міст поки що повністю перекритий через будівельні роботи.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Бориспіль-Маріуполь у Кременчуці триває будівництво нового мосту через Дніпро. На сьогоднішній день будівельники працюють над монтажем лівого пілону.

Будівельники розпочали третій етап поглиблення труб – буріння за допомогою спеціальної установки, матеріал проходить через довжину опори та переміщується зливним рукавом на баржу. На об'єкті працюють 195 інженерів та спеціалістів. Новий міст будують паралельно старому.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися