Сніг, заморозки та вітер: у Києві очікується повернення зимової погоди

В українській столиці очікується повернення зимової погоди зі снігом

На території української столиці 17 січня очікується погіршення погодних умов та повернення зими – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на офіційному порталі Українського гідрометцентру.

Відомо, що температура повітря в Києві сьогодні коливатиметься від двох до чотирьох градусів нижче за нуль у нічний час доби і від одного градуса морозу до одного градуса тепла вдень. Також очікуються пориви західного вітру зі швидкістю 7-12 м/с. Зокрема, синоптики прогнозують опади у вигляді снігу вночі та мокрого снігу вдень.

У таку погоду водіям рекомендують максимально не користуватися особистим транспортом та пересідати на громадський, а пішоходам бути акуратнішими на дорогах та тротуарах через посилення небезпеки аварій та травматизму.

Також киянам рекомендують тепло одягатися, захищати відкриті ділянки тіла, взувати сухе взуття, добре харчуватися, активно рухатися, пити солодкий чай чи каву, а також не вживати алкоголю, оскільки це призводить до втрати тепла людським тілом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися