Абсолютно нова дорога: Укравтодор завершує будівництво траси Київ-Дніпро (Відео)

Дорожники завершують роботи з будівництва нової траси Київ-Дніпро

На трасі державне значення сполученням Дніпро-Решетилівка, яка є частиною магістралі на українську столицю, завершують роботи з будівництва абсолютно нового швидкісного автобану. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби державної агенції "Укравтодор".

Відомо, що довжина нової магістралі становитиме 138,4 кілометра. Дорожники заявили, що ще нещодавно на місці будівництва нової траси були порожні поля, проте сьогодні там уже пролягає нова магістраль. На даний момент трасу ще закрито для проїзду, проте будівельні роботи йдуть щодня.

Наразі будівельники продовжують роботи зі зведення штучних споруд, після початку будівельного сезону буде відновлено будівництво самої траси.

Нагадаємо, що на трасі державного значення сполученням Київ-Луганськ-Ізварино планують побудувати нову ділянку за 5 мільярдів гривень. Йдеться про нову дорогу на Дніпропетровщині. Про це стало відомо з тендеру, опублікованого в системі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що ця ділянка з'єднає вулицю Кайдацький шлях у Дніпрі з трасою Київ-Луганськ-Ізварине. Департамент житлово-комунального господарства Дніпропетровської обладміністрації уклав договір із компанією "Автомагістраль-Південь", сума контракту складає 5,1 мільярда гривень.

Також будуть збудовані дві нові транспортні розв'язки – на вулиці Маяковського та на Криворізькому шосе, через проспект Свободи та промислову зону буде збудовано естакаду. Роботи планують закінчити до 1 листопада 2024 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

18 січня 2022, 17:27

Швидкість потрібна під час ловлі блох. Краще б проводили швидкі реформи в судах прокуратурі та інші антикорупційні реформи. А це пилюка в очі українців та деребан держбюджету.

людмила

18 січня 2022, 11:45

КАКОЙ ИДИОТ СТРОИТ ДОРОГИ ЗИМОЙ?ВОТ УЖ ТОРОПЯТСЯ ПРИКАРМАНИТЬ ДЕНЬГИ!ТОЛЬКО НЕ МАШИНУ И НЕ ДЕНЬГИ НЕ ПОСТОЯНЫЙ ДВОРЕЦ-ЗАБЕРЕШЬ С СОБОЙ ЛИШЬ ИМЯ ТО ЧТО ДАЛ ТЕБЕ ОТЕЦ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися