У Києві продовжиться реконструкція парку "Орлятко"

Незабаром у парку встановлять систему відеоспостереження

У Солом'янському районі продовжиться реконструкція парку "Орлятко", фінансування якої здійснюється в рамках Програми економічного та соціального розвитку міста Києва на 2021-2023 роки. В'ячеслав Непоп, який є депутатом Київради та заступником голови КМДА, зазначив також, що досить великий обсяг реконструкційних робіт було виконано ще протягом попередніх років.

За минулі роки працівники провели оновлення громадських туалетів та частково підключили їх до електромереж та системи водопостачання, а також було встановлено нові урни для сміття та лавочки для відпочиваючих. Крім того, під час реконструкції було відремонтовано спортивні майданчики.

Непоп заявив, що також у ході реконструкції буде створено нову комфортну зону відпочинку для молоді з сучасним памп-треком, який є спеціальною трасою, поверхня якої має перепади висоти та схили для катання на скейте, самокаті або велосипеді.

Ще в парку під час реконструкції покладуть пішохідні плиткові доріжки з формених елементів мощення, встановлять аератор для води в озері та систему автоматичного поливу. У парку також буде оновлено систему освітлення.

Також важливий Непоп відзначив важливий момент: незабаром у парку з'явиться система відеоспостереження, оскільки тут часто орудують вандали, які руйнують і спотворюють усе, що їм трапиться.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що на Повітрофлотському проспекті зроблять ремонт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися