У Києві очікується різке потепління: подробиці

В українській столиці 20 січня прогнозується потепління

На території української столиці 20 січня очікується різке потепління та підвищення температури повітря – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що 20 січня у Києві очікується температура 3-5 градусів морозу у нічний час доби. Вже вдень очікується потепління, стовпчик термометра показуватиме від одного до трьох градусів тепла. Синоптики також прогнозують опади у вигляді вологого снігу. Очікуються пориви південно-західного вітру зі швидкістю 7-12 м/с.

У таку погоду водіям рекомендують максимально не користуватися особистим транспортом та пересідати на громадський, а пішоходам бути акуратнішими на дорогах і тротуарах через посилення небезпеки аварій і травматизму.

Також киянам рекомендують тепло одягатися, захищати відкриті ділянки тіла, взувати сухе взуття, добре харчуватися, активно рухатися, пити солодкий чай чи каву, а також не вживати алкоголю, оскільки це призводить до втрати тепла людським тілом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися