У Києві серед зими почав цвісти ботсад імені Гришка (Фото)

В українській столиці серед зими розпочав квіти ботанічний сад імені Гришка

У Печерському районі української столиці посеред зими почалося цвітіння рослин у Національному ботанічному саду імені Михайла Гришка – там почали розпускатися перші квіти. Про це стало відомо із повідомлення на Telegram-каналі "Київ без цензури".

Повідомляється, що на території ботанічного саду почалося цвітіння перших квітів, зокрема азалії. Сам пік цвітіння рослин прогнозують на лютий, 2022 року квіти розпустилися набагато раніше, ніж це відбувається зазвичай. Про весну продовжиться цвітіння азалій та камелій.

Комплекс ботанічного саду Гришка можна відвідати за 60 гривень – вартість дорослого квитка, а вартість входу в оранжерею становить 30 гривень для всіх категорій відвідувачів.

Нагадаємо, що нещодавно на території київського ботанічного саду імені Гришка побачили справжнього вовка, який прогулювався по доріжці. Відвідувачів території закликають до обережності. Про це повідомили на Telegram-каналі "Типовий Київ".

Відомо, що відвідувачі ботанічного саду помітили тварину, яка гуляла територією. Зазначається, що варто бути обережнішими і не відвідувати цю ділянку, щоб не зустріти небезпечного звіра.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/now_kyiv/13724


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Константин Гришко

21 січня 2022, 12:12

В данной статье есть ошибка! Ботанический сад им. не Михаила, а Николая Гришко…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися