У Києві біля метро "Харківська" влаштували величезне звалище на березі озера (Фото)

У столиці влаштували величезне сміттєзвалище неподалік станції метро "Харківська"

У Дарницькому районі української столиці невідомі влаштували величезне сміттєзвалище на вулиці Колекторна, яке розташоване неподалік станції метрополітену "Харківська". Про це стало відомо з повідомлення, яке опубліковано на Тelegram-каналі "Київ без цензури".

Повідомляється, що було виявлено величезні купи будівельного сміття на березі озера Вирлиця на вулиці Колекторна біля станції метро "Харківська". Швидше за все, сміття сюди звозили протягом великого відрізка часу, у своїй це залишки будівельних матеріалів, пінопласт, камінь і шматки бетону у мішках.

OmyGdw1ppyyHa_feNgHCV3YqU.jpeg

Нагадаємо, що  полігон, розташований у селі Старі Петрівці у Київській області, розрісся до критичних масштабів. Про це на своїй сторінці у   Facebook повідомив голова Державної екологічної інспекції Андрій Мальований.

Чиновник зазначив, що площа звалища, яке становить 5 га, за фактом вже сягає 20 га, тобто вчетверо перевищує дозволену норму. Побутові відходи почали скидати на територію не призначенню для поховання сміття.

На полігон викликали інспекторів ДЕІ, які зафіксували низку порушень правил експлуатації земельної ділянки й оцінили завдані збитки на суму близько 55 мільйонів гривень. За фактом засмічення непризначених для поховання земель порушили два кримінальні провадження.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/now_kyiv/13721


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


алексей

21 січня 2022, 10:59

Вот как интересно. Мусор свозили несколько месяцев и никто этого не заметил, ни экологическая полиция ни участковый и вдруг прозрели. С чего бы это? Видать не прошел очередной транш?

Иван

21 січня 2022, 10:56

"По факту засорения непредназначенных для захоронения земель нарушили два уголовных производства". Перевод статьи с помощью Гугл транслейт и даже не вычитали потом??? Правильно должно быть так: "По факту загрязнения непредназначенных для захоронения земель возбуждено два уголовных производства". Уголовные производства не нарушают, а возбуждают.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися