Кличко повертається до роботи після ковіда: «Все добре, вірусу нема»

Віталій Кличко перехворів на коронавірус і готовий повертатися до роботи: подробиці

Лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко отримав негативний тест на коронавірус. За його словами, перебіг хвороби був нескладним. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Отримав негативний тест на коронавірус. Із досвіду подолання штаму Омікрон. Оскільки маю два щеплення, перебіг хвороби був нескладним і нетривалим", - написав він.

Кличко також розповів про підступність штаму Омікрон і закликав киян робити тести на COVID-19, якщо є якісь ознаки застуди.

"Він підступний тим, що має симптоми звичайної застуди: закладеність носу, невеликий кашель, відсутність температури. Тому, якщо з‘явилися такі симптоми, не полінуйтеся зробити швидкий тест. Минулими вихідними зробив його вдома і, отримавши позитив, у понеділок поїхав у лікарню. ПЛР підтвердив COVID-19. Сьогодні теж спочатку зробив тест на антиген, який показав мінус, після цього поїхав до лікарні. Все добре, вірусу немає", - написав він.

Лідер "УДАРу" також закликав киян вакцинуватися та слідкувати за своїм здоров’ям.

"Висновок головний – вакцинуйтеся. Висновок теж важливий - слідкуйте за своїм здоров‘ям, не нехтуйте небезпекою. Бережіть себе!", - порадив Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися