У ботсаду Гришка зацвіли екзотичні рослини

Вартість входу у ботанічний сад – 60 гривень, а в оранжерею – додаткові 30 грн

У ботсаду імені Гришка у Києві зацвіли екзотичні рослини. Зокрема камелії, райський птах, орхідеї, спатіфілум і багато інших чарівних квітів. Про це повідомили у пресслужбі ботанічного саду.


Ботаніки зазначають, що пік цвітіння рослин має настати у лютому. Водночас цвітіння триватиме до весни. Вартість входу у ботанічний сад 60 гривень, а в оранжерею – додаткові 30 грн.


picture


Як повідомляли "Коментарі",  у жовтні у парку "Веселка" у Шевченківському районі Києва видозмінилися масиви багаторічників. Вони були висаджені у липні цього року у рамках українсько-нідерландського проєкту. При висаджуванні рослин основний акцент зробили на астильбі, лілійниках, ехінацеї, айстрах, козельцях східних, еупаторіуму, чистці, живокосту, рудбекії, герані, суховершках, гірчаку. Також квітки розбавили просом, вівсяницею та осокою охименською. 

Нагадаємо, що нещодавно на території київського ботанічного саду імені Гришка побачили справжнього вовка, який прогулювався по доріжці. Відвідувачів території закликають до обережності. Про це повідомили на Telegram-каналі "Типовий Київ".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися