У Києві встановлюють перший передавач мультиплексу МХ-7

На телевежі встановлять передавач німецької компанії Rohde

На телевежі у Києві Концерн радіозв'язку, радіомовлення та телебачення почав встановлювати обладнання для запуску загальнонаціональної багатоканальної цифрової телемережі MX-7. Це буде перший передавач державного мультиплексу, який почали встановлювати на телевежу у Києві. Про це повідомили у пресслужбі KRRT, яка перебуває під контролем Адміністрації Державної служби.


Так, башту передавача встановила німецька компанія Rohde & Schwarz потужністю 4 кВт. Передавач забезпечить доступ до 12 загальнонаціональних телевізійних програм киян і мешканців області.


Старе аналогове обладнання демонтовано. Установка першого передавача цифрового сигналу провадиться на висоті 200 метрів. Найближчими місяцями передавачі будуть встановлені у всіх українських регіонах. Планується покрити понад 90% території країни.


Як повідомляли "Коментарі", у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу Києва почнуть встановлювати два нові потужні ескалатори.


Заміна ескалаторів розпочалася з 21 січня та триватиме до 6 квітня. У цей час пасажири можуть безплатно користуватися доставкою багажу портерами. Для їх виклику встановлять кнопки біля сходів із вестибюля Центрального залізничного вокзалу на критий перехід до Південного вокзалу зі спусками до колій і назад.


Новий ескалатор для столичного залізничного вокзалу коштував перевізнику близько 13 мільйонів гривень. Його встановлять замість старого ескалатора, який за десятки років роботи перевіз понад 250 мільйонів пасажирів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися