У Києві серйозно подорожчало харчування у школах і дитсадках: подробиці

В українській столиці різко подорожчало харчування у школах і дитячих садках

На території української столиці різко зросла вартість харчування у школах і дитсадках — причиною подорожчання стало зростання цін на харчові продукти в Україні. Про це стало відомо із коментарів районних управління освіти у столиці, передає видання "Новости.Live".

Відомо, що у Солом'янському районі столиці харчування подорожчає вдвічі. На сьогодні один обід у школах коштуватиме 21 гривню, проте після наступної закупівлі продукти подорожчають. Один сніданок коштує 34 гривні, а обід — 41 гривню.

У Деснянському районі столиці вже підняли вартість обідів на 10 гривень – з 35 до 45 гривень. Остаточну вартість поки що ніхто не повідомляє, у Подільському районі ціни піднялися вже на шість відсотків.

Нагадаємо, що столичні школи працюватимуть у звичайному режимі. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський. За його словами, захворюваність серед школярів ще далека від критичних показників. Він нагадав, що Київ перебуває у "жовтій" зоні карантину. Водночас керівництво школи може ухвалити рішення про переведення учнів на дистанційну форму навчання.

Мондрієвський додав, що серед 320 тисяч учнів і вчителів Києва хворіють зараз понад 1500. На дистанційному навчанні знаходяться лише дві школи. Водночас тисячі класів у різних школах. Крім того, голови районних адміністрацій отримали доручення посилити контроль за протиепідемічними заходами у школах.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://novyny.live/ru


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Іван

24 січня 2022, 11:08

73% нехай радіють! Це вже ж не барига!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися