Збудують 33-поверхові висотки: у Києві на Оболоні забудують комплекс "Акваріум"

В Оболонському районі української столиці очікується чергова скандальна забудова

В Оболонському районі української столиці очікується чергова скандальна забудова — на проспекті Героїв Сталінграда можуть знищити спортивний комплекс "Акваріум" і збудувати на його місці 33-поверхові будинки. Про це стало відомо з повідомлення у Facebook-спільноті "Оболонь".

Відомо, що на місці басейну "Акваріум" хочуть збудувати чергові багатоповерхівки — Департамент містобудування й архітектури Київської міської державної адміністрації видав усі необхідні містобудівні дозволи для будівництва комплексу на проспекті Героїв Сталінграда, 45.

Згідно з документами, на земельній ділянці площею 1,58 гектара планують звести житлові будинки заввишки 127 метрів і 33 поверхи. Орієнтовна кількість квартир становитиме 660 штук. Місцеві жителі виступають проти будівництва на цій ділянці.

Нагадаємо, що у Печерському районі української столиці на Черепановій горі біля НСК "Олімпійський" планують збудувати 29-поверхову висотку на місці нещодавно вирубаної зеленої зони. Про це повідомляє видання "Економічна правда".

Відомо, що компанія "Лота-МНВ" розпочала будівництво 29-поверхового житлового комплексу на вулиці Госпітальна, 4. Площа земельної ділянки становить 1,15 га. Очевидці заявили, що роботи зі знищення дерев на Черепановій горі охороняли тітушки.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Турр

25 січня 2022, 19:32

Кличко, Когда ты уже нажрешься на киевлянах???

Максим

25 січня 2022, 09:29

33 этажа, как то мало... нужно больше этажей. А в целом, портят район очер4дными человейниками

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися