У КМДА розповіли, чи підуть школи столиці на дистанційне навчання

В українській столиці розповіли, коли можуть ухвалити рішення про відправлення шкіл на дистанційне навчання

Влада української столиці розповіла про те, коли може бути прийняте рішення про відправлення міських шкіл на дистанційний режим навчання через різкий сплеск захворюваності на коронавірус. Про це стало відомо з коментаря голови Держпродспоживслужби Києва Олега Рубана виданню "РБК-Україна".

За словами чиновника, найближчим часом відбудеться засідання міського штабу, на якому розглянуть питання щодо переведення учнів столичних шкіл на дистанційне навчання. Йдеться насамперед про учнів середніх і молодших класів.

Рубан заявив, що перехід столиці до "червоної" зони карантинних обмежень залежатиме від заходів, які будуть вжиті окремо.

Нагадаємо, що в Україні набули чинності нові правила карантину. У "жовтій" зоні відвідувати громадські установи можуть лише ті, хто отримав щонайменше одну дозу щеплення від коронавірусу та має "жовтий" COVID-сертифікат або довідку 063/о. Також для відвідування спортзалів, ресторанів або готелів можна використовувати негативний тест або COVID-сертифікат про одужання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вперше виявили новий штам коронавірусу "Омікрон". До столиці хворий "Омікроном" прибув з Об'єднаних Арабських Еміратів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


И в этом

29 січня 2022, 10:45

И в

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися