У Києві навколо Центрального залізничного вокзалу виявили гори сміття (Відео)

В українській столиці навколо залізничного вокзалу виявили гори сміття

В українській столиці на території навколо Центрального залізничного вокзалу виявили величезні гори сміття – людям доводиться ходити через нечистоти навіть на переходах. Про це стало відомо з повідомлення громадської організації "Бюро боротьби з екологічними злочинами" у Facebook.

Відомо, що на вулиці Старовокзальна виявили гори сміттєвих пакетів, які лежали поряд із кіосками та сміттєвими баками. Також у сюжеті можна помітити кіоски, які перебувають у жалюгідному стані.

Сміття навколо вокзалу ніхто не прибирає, а пішоходи змушені ходити по нечистотах. За кілька метрів від сміттєзвалищ розташована зупинка громадського транспорту.

Нагадаємо, що столичні комунальники з 1 грудня 2021 року змінили банківські реквізити для оплати населенням послуги з вивезення побутових відходів, яку надає комунальне підприємство "Київкомунсервіс". Про це стало відомо із повідомлення пресслужби підприємства.

Відомо, що з 1 грудня змінюються реквізити для оплати населенням багатоквартирних будинків і приватних домоволодінь. Нові реквізити – код ЄДРПОУ – 33745659, банк – АТ "Ощадбанк", IBAN UA113226690000026004300171780. Комунальники попросили киян бути уважними під час оплати послуги та вносити правильні дані. Також у КП заявили, що при оплаті послуги потрібно вказувати номер рахунку й адресу.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися