У Києві встановили ціни на газ на лютий: скільки доведеться платити

В українській столиці встановили ціни на газ на лютий 2022 року

Для мешканців української столиці встановили ціни на газопостачання на лютий 2022 року – компанії-постачальники блакитного палива опублікували тарифи на найближчий місяць для населення. Про це стало відомо з повідомлення, яке опубліковано на сайті "Газ Правда".

Відомо, що залежно від постачальника у лютому 2022 року ціни на газ коливатимуться від 7,70 гривень до 11,99 гривень за кубічний метр. Зазначається, що порівняно з січнем 2022 року деякі компанії знизили свою річну ціну на газ за кубометр із 8,10 до 7,70 гривень. Також 38 компаній-постачальників встановили ціни, нижчі за 8 гривень за кубічний метр.

Нагадаємо, що влада затвердила нові тарифи на опалення та гарячу воду для населення міста на опалювальний сезон 2021-2022 років. Про це стало відомо з відповідного розпорядження, яке опубліковано на сайті Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що на сьогодні, згідно з документом, тарифи на опалення у Києві складаються з 1654,41 гривні за 1 Гкал із ПДВ. Ідентичний тариф діяв у столиці і минулого опалювального сезону.

Тариф на гарячу воду у цьому опалювальному сезоні становитиме 97,89 гривні за один кубометр із ПДВ. Після закінчення опалювального сезону гаряча вода коштуватиме 119,83 гривні за кубометр із ПДВ, що дорожче на 22%.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися