У Києві закінчили відновлення Костела Святого Миколая (Фото)

В українській столиці закінчили протиаварійні роботи у Костелі Святого Миколая

У центральній частині української столиці завершилися протиаварійні роботи у Костелі імені Святого Миколая, розташованого на вулиці Велика Васильківська. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував адвокат Масі Найєм на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, станом на 31 січня 2022 року відновлення костелу, який постраждав від пожежі кілька місяців тому, завершено. Усі роботи сплатили благодійники — вартість відновлення культової споруди становила 21 546 802 гривні.

Довідка: пожежа у костелі Святого Миколая у центрі столиці виникла пізно ввечері 3 вересня. Займання сталося між першим і другим поверхами культової споруди. Внаслідок пожежі у костелі згорів унікальний орган.

Нагадаємо, що раніше Володимир Зеленський під час свого візиту до Сполучених Штатів Америки запропонував своєму колезі Джо Байдену залучити американські кошти до будівництва Київської окружної дороги.

Повідомляється, що український президент презентував проєкти, загальна вартість яких оцінюється у 227 мільярдів доларів. Американцям запропонували взяти участь у фінансуванні та постачанні обладнання, а також наданні послуг із будівництва. Саме будівництво є необов'язковим для кредитора.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Егор

1 лютого 2022, 18:36

радиаторы ублюдские

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися