Лоукостер запустить авіарейс в Ольбію з Києва

Тепер в авіакомпанії SkyUp з'явився новий рейс із Києва до Сардинії: що потрібно знати

Про введення нового авіарейсу з Києва до Ольбії для лоукостера авіакомпанії SkyUp написано у повідомленні Державної авіаційної служби.

Цей рейс діятиме необмежений проміжок часу вже з 21 травня 2022 року. Перельоти у вказаному напрямку відбуватимуться двічі на тиждень до моменту закриття рейсу.

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що незабаром відкриються нові авіарейси з Києва на європейські курорти. Так, авіакомпанія Azur Air Ukraine здійснюватиме перельоти з Києва до Італії, Греції, Іспанії та Кіпру. Ці рейси стануть регулярними з 1 березня 2022 року. Також ми повідомили про те, що рейси на грецькі острови здійснюватимуться тричі на тиждень. Серед запланованих рейсів – Київ-Коса, Київ-Корфу, Київ-Родос, Київ-Крит.

Також п'ять разів на тиждень авіакомпанія Azur Air Ukraine планує виконувати рейси з Києва до Іракліону, Мінокосу, Ларнаки (Кіпр), Пальма-де-Майорки (Іспанія) та Ріміні (Італія). Дозвіл на здійснення цих рейсів Azur Air Ukraine отримала від Державної авіаційної служби України, ці рейси діятимуть протягом необмеженого періоду.

Читайте також: "Укрзалізниця" запустить швидкісний поїзд рейсом Київ-Лисичанськ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися