Тисячі пасажирів: в "Укрзалізниці" розповіли про роботу двоповерхового поїзда Київ-Львів (Фото)

У державній компанії "Укрзалізниця" розповіли про роботу двоповерхового поїзда Київ-Львів

У державній компанії "Укрзалізниця" ("УЗ") докладно розповіли про те, як працював новий двоповерховий поїзд Skoda, який курсував на маршруті сполученням Київ-Львів, — за місяць роботи він перевіз понад 13 тисяч пасажирів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на офіційному сайті "УЗ".

Відомо, що за місяць курсування поїзда на маршруті Київ-Львів було перевезено понад 13 тисяч пасажирів. Також повідомляється, що у найбільш затребувані дні заповненість поїзда була практично повною. Зазначається, що починаючи з 21 січня 2022 року, поїзд почав курсувати за маршрутом сполученням Київ-Тернопіль.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" планує запустити швидкісний поїзд на Донбас сполученням Київ-Лисичанськ за допомогою міжнародних кредитів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Міністерства фінансів України.

Відомо, що влада розглядає потенційну можливість залучення кредиту Європейського інвестиційного банку для того, щоб електрифікувати 40-кілометровий відрізок залізниці між містами Сіверськ і Лисичанськ.

Питання щодо залучення кредиту Європейського банку чиновники обговорили на нараді 25 січня. Електрифікація згаданої ділянки залізниці дозволить запустити швидкісний поїзд зі столиці, який перебуватиме у дорозі лише сім годин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися