Станція "Вокзальна" повернулася до звичайного режиму роботи

Ремонт ескалатора на станції "Вокзальна" закінчили достроково

Ремонт ескалатора на станції "Вокзальна" завершено. Працівники змогли закінчити його на чотири дні раніше терміну. Про це повідомила прес-служба Київського метрополітену на своїй сторінці в Facebook.

"Станція" Вокзальна "запрацювала у звичному режимі. Позаплановий ремонт ескалатора завершено на 4 дні раніше передбаченого терміну ", - сказано в повідомленні.

Водночас відзначається, що планові ремонти ескалаторів на інших станціях тривають, Так, ремонтують агрегати на двох центральних станціях - "Майдан Незалежності" і "Золоті ворота". Тільки за серпень ескалатори зупинялися стоп-ручкою 107 раз - це робилося для того, щоб пасажири не зазнали травм через необережність.

Прес-служба метрополітену нагадує, що всього на станціях столиці працює 122 ескалатори. Найдовший з них - на станції "Хрещатик", він має 743 сходинки.

Як повідомляв портал "Коментарі", швидкісний інтернет четвертого покоління, який дозволяє користуватися Мережею з пропускною спроможністю понад 50 Мбіт, продовжують впроваджувати в метрополітені Києва. Тепер він доступний для пасажирів ще на шести станціях.  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися