Ударять сильні морози: у Києві очікується серйозне похолодання

В українській столиці прогнозують серйозне похолодання

На території української столиці прогнозують зниження температури та сильні пориви вітру – синоптики дали свій прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що 2 лютого у Києві очікується зниження температури повітря до 5-7 градусів морозу у нічний час доби. Вдень температура повітря коливатиметься від нуля до двох градусів. Також синоптики прогнозують пориви південно-західного вітру зі швидкістю 5-10 метрів за секунду. Істотних опадів на сьогодні не прогнозується.

У таку погоду водіям рекомендують максимально не користуватися особистим транспортом та пересідати на громадський, а пішоходам бути акуратнішими на дорогах та тротуарах через посилення небезпеки аварій та травматизму.

Також киянам рекомендують тепло одягатися, захищати відкриті ділянки тіла, взувати сухе взуття, добре харчуватися, активно рухатися, пити солодкий чай чи каву, а також не вживати алкоголю, оскільки це призводить до втрати тепла людським тілом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися