У Києві відкриється міжнародна виставка модного одягу

Міжнародний виставковий центр у Києві стане місцем проведення виставки Kyiv Fashion

Вже 20 років на виставці Kyiv Fashion щорічно зустрічаються професіонали зі світу моди: тут відображено актуальні тенденції світу моди та популярні напрямки розвитку.

На цій виставці відвідувачі зможуть побачити різні складові жіночого, чоловічого та дитячого гардеробу, а також різні варіанти вечірнього та дизайнерського одягу, елементи спідньої білизни, домашнього одягу, одягу plus-size, а також одяг з хутра, аутфіти для ведення активного способу життя.

На виставці запропоновані спеціалізовані відділи, класифіковані за темами: Kyiv Fashion Premium, Kyiv Fashion Lingerie & Swimwear, Kyiv Fashion Equipment, Kyiv Fashion Fabrics та Kyiv Fashion Accessories.

Тут відвідувачі матимуть можливість побачити понад 500 вітчизняних та зарубіжних фірм-виробників одягу

Також, незважаючи на обмеження, пов'язані з епідеміологічною ситуацією, на виставці буде представлено моделі одягу польських, латвійських, литовських, турецьких та білоруських брендів.

Крім стендів з безпосередньо різним одягом, які формують уявлення про те, що буде модно найближчим часом, на Kyiv Fashion також є стенди виробників матеріалів, на яких розміщені текстиль та фурнітура, що входять до складу як основних, так і декоративних елементів одягу.

Ця виставка насамперед спрямована на встановлення та зміцнення бізнес-зв'язку, а також на пошук дистриб'юторів. Проте такий захід буде цікавим не лише творцям одягу, але й поціновувачам красивих речей та людям, які стежать за модними тенденціями та хочуть одягатися відповідно до сучасних віянь.

Окрім ознайомлення з експонатами, відвідувачі Kyiv Fashion можуть пройти освітню програму та ознайомитись із бізнес-заходами.

Виставка проходитиме з 2 по 3 лютого з 10 до 18:00, а 4 лютого можна відвідати з 10 до 16:00.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися