Лижі, гарячі напої, гарний настрій: у якому районі Києва відбудуться міжнародні змагання

Участь у "Кубку дипломатичних місій" візьмуть кілька сотень охочих

У Києві відбудеться щорічний "Кубок дипломатичних місій" – змагання з бігових лиж для аматорів. Про це повідомляє пресслужба Київської міської адміністрації.

Організатор X міжнародних змагань – громадська організація "Український гірськолижний клуб". Захід відбудеться 6 лютого об 11-й годині за адресою: вул. Ягідна, 2. Дистанція для лижників обладнана на території Дитячо-юнацької спортивної школи № 15, що розміщена у Голосіївському районі.

У ювілейних перегонах позмагаються за кубок більше півтисячі любителів лижного спорту та понад 30 команд. Участь в них можуть брати діти та підлітки.

За розкладом змагань, спочатку відбудеться урочисте відкриття, представлення події й учасників. Потім розпочнуться корпоративні командні змагання у класичному стилі. Члени команд мають подолати чотири кола довжиною у 1500 метрів на рівнинній місцевості.

За підсумками командної естафети відбудеться нагородження переможців. Далі проходитимуть індивідуальні забіги лижників, після яких судді оберуть кращих.

Спонсори планують організувати пригощання присутніх гостей та учасників забігів гарячими напоями. Наприкінці спортивного заходу спортсмени проводитимуть спеціальні майстер-класи з бігових лиж для дітей і дорослих.

Кошти, зібрані з реєстраційних внесків, передадуть на благодійні заходи, що спрямовані на підтримку хворих та для організації аматорських спортивних заходів від ГО "Український гірськолижний клуб".

Повідомляється, що вперше такі змагання було проведено у 2013 році. Ініціювали проведення Кубку дипломатичних місій працівники посольств країн Австрії, Норвегії та Швейцарії. З 2016 року до них долучилися працівники посольства Швеції.

Як повідомляв портал "Коментарі", киянин розповів про свій настрій перед змаганнями у Пекіні. Скелетоніст Владислав Гераскевич із Києва поділився надіями щодо виступу на зимовій Олімпіаді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися