Залишились пеньки: у Києві масово вирубали дерева на Оболонському острові (Фото)

В українській столиці на Оболонському острові масово вирубали дерева, покриті лісом

В Оболонському районі української столиці на території однойменного острова, покритого заплавним лісом, невідомі масово вирубали дерева. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував юрист та активіст Дмитро Перов на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, поки місцеві жителі обговорюють, чи потрібен міст із Оболонської набережної на дикий острів із лісом, сам ліс взяли та вирубали. На опублікованій фотографії можна побачити величезну ділянку, яка покрита прядками.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці планують провести роботи з капітального ремонту та благоустрою однойменного острова. Про це стало відомо з тендеру комунального підприємства КМДА "Плесо", яке опублікували в системі державних закупівель "Prozorro".

Відомо, що капітальний ремонт Оболонського острова коштуватиме платникам податків 174,8 мільйона гривень. Переможець тендеру має зрізати кущі, прибрати сміття, а також облаштувати тимчасові дороги та пляжну зону на острові. Також підрядник підготує площу для озеленення та дитячої зони.

Окрім цього, на Оболонському острові з'являться нові інженерні комунікації, дитячий та спортивний майданчики, а також причал. Острів стане продовженням парку "Наталка" та перестане бути диким. Ремонтні роботи мають бути виконані до кінця 2022 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Sgt

4 лютого 2022, 14:23

вырубили деревья, который покрыт лесом Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/developments/7540-ostalis-penki-v-kieve-massovo-vyrubili-derevya-na-obolonskom-ostrove-foto.html © Comments.ua

Юрий

4 лютого 2022, 10:50

ALL, А в Карпатах тоже они? Кличко пришёл во власть, под знамёнами блока Порошенко, а Порошенко один из основателей партии регионов, а леса в Карпатах вырубали при всех властях, так же как и сейчас, так что не только Зе, в этом виновны. Проще всего найти одного козла отпущения, чем решить проблему.

Юрий

4 лютого 2022, 10:44

Для вырубки такого участка леса, понадобилось не мало времени. И никто не видел и не слышал, что лес вырубают? А полиция где была, а где был "Зеленбуд" и другие организации? Почему то все видят, только тогда, когда уже ничего нельзя исправить?

ALL

4 лютого 2022, 10:30

Кличкоїд та ЗЕбіли рулять((

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися