Усі школи Києва можуть відправити на двотижневий карантин: подробиці

В українській столиці можуть відправити школи на двотижневий карантин через коронавірус

В українській столиці можуть ухвалити рішення про відправлення всіх шкіл на двотижневий карантин через стрімке поширення коронавірусної інфекції. Про це стало відомо із коментаря Міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка в ефірі телеканалу "Рада".

За словами міністра, через поширення нового штаму "Омікрон" серед дітей усі київські школи можуть надіслати на двотижневий карантин. Він зазначив, що закриття навчальних закладів на дистанційне навчання є запобіжним заходом для того, щоб розірвати ланцюжок захворюваності.

Нагадаємо, що в Україні набули чинності нові правила карантину. У "жовтій" зоні відвідувати громадські установи можуть лише ті, хто отримав щонайменше одну дозу щеплення від коронавірусу та має "жовтий" COVID-сертифікат або довідку 063/о. Також для відвідування спортзалів, ресторанів або готелів можна використовувати негативний тест або COVID-сертифікат про одужання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вперше виявили новий штам коронавірусу "Омікрон" . До столиці хворий "Омікроном" прибув із Об'єднаних Арабських Еміратів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися