Київ може перейти до "червоної" зони карантину: названі терміни

В українській столиці можуть незабаром ввести режим червоної зони карантинних обмежень

В українській столиці найближчим часом можуть запровадити режим так званої "червоної" зони карантинних обмежень - причиною стане різке зростання захворюваності на коронавірус. Про це стало відомо із коментаря голови Держпродспоживслужби у Києві Олега Рубана виданню "УНН".

За словами чиновника, інші регіони вже переходять у "червону" зону карантину через прогнозоване зростання захворюваності. За дев'ять тижнів столицю може посилити карантинні обмеження. Він зазначив, що все залежатиме від запобіжних заходів, оскільки, якщо все організувати правильно, то Київ залишиться в стабільному стані.

Нагадаємо, що в українській столиці можуть ухвалити рішення про відправлення всіх шкіл на двотижневий карантин через стрімке поширення коронавірусної інфекції. Про це стало відомо із коментаря Міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка в ефірі телеканалу "Рада".

За словами міністра, через поширення нового штаму "Омікрон" серед дітей усі київські школи можуть надіслати на двотижневий карантин. Він зазначив, що закриття навчальних закладів на дистанційне навчання є запобіжним заходом для того, щоб розірвати ланцюжок захворюваності.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Яна

4 лютого 2022, 12:18

в ближащее время-очень - очень четкие сроки!!! Зачем писать ерунду?

Віктор Віктор

4 лютого 2022, 12:09

До одного місця той карантин. Як і вакцинація, маски.

Віктор Віктор

4 лютого 2022, 12:08

До одного місця той карантин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися