У Києві на Позняках може провалитися асфальт посеред дороги (Фото)

У Дарницькому районі української столиці на Позняках може провалитися асфальт

У Дарницькому районі української столиці на житловому масиві Позняках може провалитися асфальт прямо посеред проїжджої частини, що спричиняє занепокоєння місцевих жителів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на Facebook-сторінці "Позняки. Осокорки. Харківський".

Відомо, що на перетині вулиць Ревуцького, Здолбунівської та Затишної провалюється асфальт. Місцеві жителі зазначають, що за останній тиждень дуже сильно просіло дорожнє покриття. На фото можна побачити асфальт на проїжджій частині, який значно прогнувся. У центрі аварійної ділянки розташовані грати зливової каналізації.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на вулиці імені Маршала Тимошенко трапилася аварія – в одному із дворів провалився асфальт біля багатоповерхового будинку.

Відомо, що на вулиці Маршала Тимошенко, 4 утворився провал асфальту на в'їзді у двір житлового будинку, жінка зазначила, що діаметр провалу становить близько півтора метра. На знімку можна помітити, що навіть мікроавтобус не може потрапити у двір, а аварійну ділянку навіть не убезпечили стрічкою.

Мешканці двору звернулися до Оболонської районної адміністрації, оскільки через цей провал у дворі не зможе проїхати навіть карета швидкої допомоги.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися