У Києві контролери їздять у транспорті без уніформи та жетонів (Фото)

У столичному громадському транспорті контролери їздять без уніформи та жетонів

У громадському транспорті української столиці помітили контролерів, які їздять без спеціальної уніформи та жетонів – на це вже активно скаржаться мешканці міста. Про це стало відомо з повідомлення, яке було опубліковано на Facebook-сторінці "Транспорт Києва".

Повідомляється, що "Київпастранс" нібито запустив контролерів без уніформи, вони не пред'являють жетонів та відповідних документів. Подібних контролерів помітили на маршруті №22, користувачі відзначають, що вони нагадують контролерів із 1990-х років.

Нагадаємо, що нещодавно контролери в одному з тролейбусів "розвели" 12-річного підлітка на гроші. Інцидент трапився на Лісовому масиві. Про це розповіла мама школяра Ірина Бучок на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Жінка повідомила, що її син їхав на тренування на тролейбусі №37, на зупинці "проспект Лісовий" до громадського транспорту зайшли контролери комунального підприємства "Київпастранс" та почали вимагати у підлітка учнівський квиток. Але він забув його вдома. Тоді контролери почали його залякувати, після чого виманили 160 гривень штрафу, але переведення грошей відбулося на особисту картку співробітника, а не на рахунок підприємства.

Жінка після інциденту написала скаргу до "Київпастрансу", там пообіцяли звільнити контролера, а з іншими співробітниками провести інструктаж. Гроші, які підліток переказав на особисту карту, повернули, назвавши дії контролера неправомірними.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Эйч

8 лютого 2022, 11:17

киев1234, правильно - Гастролёры

киев1234

8 лютого 2022, 11:15

так контроллеры или контролёры?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися