Показали фото проєкту станції метро “Львівська брама”

Згідно з документацією, наразі передбачається лише один вхід/вихід на станцію

У Києві планують добудувати станцію метро “Львівська брама”. Вона буде розташована в центрі столиці.  Відповідні фото проєкту опублікували у спільноті “Транспорт Києва”.

picture


Згідно з документацією, наразі передбачається лише один вхід/вихід на станцію “Львівська брама”, який розташований в районі вулиці Січових Стрільців, Кудрявського узвозу та вулиці Кудрявської (між станціями метро “Золоті ворота” та “Лук’янівська”).

Оформлення станції створили архітектори Гневішев, Целіковська та Альошкін. На проєкті можна побачити пілони, оздоблені білим і зеленим мармуром. А також декоративні арки.

Як повідомляли "Коментарі", у Шевченківському районі української столиці на Львівській площі планують добудувати покинуту станцію метрополітену "Львівська брама", що розташована на зеленій гілці підземки.  Відомо, що комунальне підприємство КМДА "Київський метрополітен" оголосило тендер на добудову станції "Львівська брама" на сирецько-печерській лінії метро. В описі тендеру йдеться, що підземка замовляє будівництво станційного комплексу "Львівська брама" зі зведенням входу та проєктними роботами. Терміни виконання контракту – 10 серпня 2023 року. Очікувана вартість робіт становить 73 439 266 гривень.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися