Зеленський підписав указ: заступник Кличка став головою Київської ОДА

Президент України Володимир Зеленський призначив Олексія Кулібу головою Київської ОДА

Президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Київської обласної державної адміністрації, яким став колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Куліба. Про це стало відомо із відповідного указу глави держави, який опубліковано на сайті Офісу Президента.

Відомо, що під час вручення посадового посвідчення при зустрічі в Офісі Президента України, Володимир Зеленський висловив Клубі привітання та висловив сподівання, що його знання та досвід сприятимуть динамічному розвитку Київської області та розкриттю потенціалу регіону.

До роботи на державній службі Куліба був бізнесменом.

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко заявив, що Київ готується до можливої надзвичайної ситуації у разі можливого повномасштабного наступу Росії. Про це мер написав у своїй статті для німецького видання "Bild".

За словами градоначальника, у Києві готуються до надзвичайної ситуації та займаються організацією цивільної оборони. Організовано роботу з набору та підготовки резервістів. Мер Києва заявив, що є кілька сценаріїв нападу Росії на Україну, а тому потрібно бути готовими до всіх із них.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Читайте также