Траса Київ–Ковель перетвориться на швидкісну магістраль: подробиці

На трасі державного значення сполученням Київ–Ковель планують оновити покриття

Трасу державного значення сполученням Київ–Ковель–Ягодин планують перетворити на сучасний швидкісний автобан у рамках розвитку транспортного сполучення між Україною та Європейським союзом. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Відомо, що в рамках розвитку транспортної мережі з ЄС та інтеграції української мережі з європейською буде проведено оновлення траси М-07 Київ-Ковель-Ягодин - дорогу перетворять на європейський автобан. Також у Ягодині буде проведено роботи з модернізації автомобільного пункту пропуску на кордоні з Європейським союзом.

Нагадаємо, що на трасі державне значення сполученням Дніпро-Решетилівка, яка є частиною магістралі на українську столицю, завершують роботи з будівництва абсолютно нового швидкісного автобану.

Відомо, що довжина нової магістралі становитиме 138,4 кілометра. Дорожники заявили, що ще нещодавно на місці будівництва нової траси були порожні поля, проте сьогодні там уже пролягає нова магістраль. На даний момент трасу ще закрито для проїзду, проте будівельні роботи йдуть щодня.

Наразі будівельники продовжують роботи зі зведення штучних споруд, після початку будівельного сезону буде відновлено будівництво самої траси.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://mtu.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися