У Києві продовжують будувати Подільсько-Воскресенський міст: що вже зроблено (Фото)

В українській столиці продовжують будівельні роботи на Подільсько-Воскресенському мосту

На території української столиці продовжуються активні роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу, який з'єднає Поділ та Троєщину. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала компанія-підрядник "Екобудтрейд" на своїй сторінці у Facebook.

Відомо, що сьогодні відбуваються роботи з облаштування камери КМК та підпірної стінки на ділянці Русанівських садів. На об'єкті працюють 90 осіб та близько 50 одиниць техніки.

Також повідомляється, що наприкінці січня 2022 року на переправі будували перехід із залізничними коліями, тунелі метро, зводили дорожній насип, гідроізоляцію та шари асфальтобетонного полотна на мосту, монтували шумозахисні екрани та прокладали інженерні мережі.

Нагадаємо, що на Подільсько-Воскресенському мосту між Подолом та Троєщиною досі не обладнали постійні опори та не налаштували ванти на арочній конструкції. Аркова конструкція Подільсько-Воскресенського мосту досі стоїть на тимчасових опорах, хоча проліт переправи вже понад півроку тому був підвішений на ванти та переведений у проектне становище. Він зазначив, що опорні частини і сьогодні продовжують стояти на тимчасових сталевих пластинах, хоч домкрати давно прибрані. Також Тоцький написав, що ванти на Подільському мосту також не відрегульовані.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися