Спиртзавод з Київській області виставляють на торги: скільки коштує об'єкт

Завод «Укрспирту» з Київської області виставили для приватизації

Один із заводів державного підприємства "Укрспирт", що розміщений в Київській області, виставляють на торги для приватизації. Про це відомо з сайту Фонду держмайна.

Мова йде про Стадницьке місця провадження діяльності та зберігання спирту (Стадницьке МПД). Стартова ціна нерухомого та рухомого майна - 26,4 млн грн. Онлайн-аукціон з приватизації відбудеться 4 березня.

В описі об'єкту вказано, що модернізація проходила в 2019 році. До складу майна Стадницького МПД входить 25 приміщень загальною площею 6964,4 м², понад 20 вантажних автомобілів й понад 510 одиниць різноманітного устаткування.

Також в переліку майна вказано, що покупець отримає: різноманітне обладнання, станки, офісну техніку, пожежне депо, різноманітні склади, пилораму, скважину, магазин, спиртосховище, гаражі та інше. Площа землі під Стадницьким МПД становить 22,8522 га.

Однак разом з майном новий власник має й погасити борги підприємства з ЄСВ в сумі 26 393 749,40 грн, а ще погасити прострочену кредиторську заборгованість.

Відомо, що будівлі на території підприємства зводилися ще в 1911 році та розміщені в селах Стадниця і Денихівка в Білоцерківському районі. Приміщення забезпечені всім необхідним технічним обладнанням і комунікаціями, є зручні під’їзні шляхи до території.

За правилами аукціону учасники мають сплатити гарантійний внесок в сумі 2 639 374,94 гривень та подати заявки до 3 березня.

Як повідомляв портал "Коментарі", Фонд держмайна продав завод "Електронмаш" із земельною ділянкою на Окружній. Привертає увагу "Електронмаш" землею, яку продали разом з ним, а це три ділянки загальною площею 18 гектарів. Найбільша розміром в 14 га розташована на Окружній дорозі, в районі станції метро "Житомирська", інші ділянки знаходяться – в Київській та Чернігівській областях.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися