У Києві у 2022 році збудують першу частину Президентського університету на ВДНГ

В українській столиці на ВДНГ у 2022 році планують збудувати першу частину Президентського університету

У Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру ВДНГ планують збудувати першу частину Президентського університету — роботи закінчать вже у 2022 році. Про це стало відомо з тендеру, опублікованого на офіційному сайті майданчика державних закупівель Prozorro.

Відомо, що ВДНГ оголосив тендер на будівництво першої частини Президентського університету, будівництво якого раніше анонсував глава держави Володимир Зеленський. Підрядник повинен буде провести реконструкцію павільйону №19, де проводили фестиваль "Кураж", та виставковий павільйон №17. Також буде збудовано фізкультурно-оздоровчий комплекс із басейнами, відремонтовано будівлю №37 та упорядковано водойму біля неї. Усі роботи будуть проведені до кінця 2022 року, очікувана вартість закупівлі становить 380 682 665 гривень.

Нагадаємо, що нещодавно у Голосіївському районі української столиці на території Національного Експоцентру ВДНГ стартували роботи зі знищення павільйону №19, у якому проводили популярний фестиваль "Кураж базар". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала засновник фестивалю Олена Гудкова у Facebook.

За її словами, на місці знесеного павільйону планують збудувати Президентський університет, який заснував президент України Володимир Зеленський. Будівництво навчального закладу вже розпочалося. Гудкова заявила, що організаторам фестивалю обіцяли, що будівлю павільйону буде збережено, проте 3 лютого її почали знищувати.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися