Кличко взяв на роботу чиновників, яких звільнив Зеленський (Документ)

Міський голова української столиці Віталій Кличко призначив ексголів РДА своїми радниками

Міський голова української столиці Віталій Кличко зробив нові кадрові призначення у Київській міській державній адміністрації — йдеться про призначення колишніх голів РДА радниками. Про це стало відомо із відповідного розпорядження мера, яке опублікували на сайті КМДА.

Відомо, що Кличко призначив своїми радниками колишніх голів районних державних адміністрацій Києва, яких звільнив президент України Володимир Зеленський. Йдеться про Олега Гарягу, який очолював Шевченківський район, Ярослава Лагута, який був головою Дарницького району, та Ігоря Щербака, який був головою Дніпровської РДА.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Київської обласної державної адміністрації, яким став колишній заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Кулеба. Про це стало відомо із відповідного указу глави держави, опублікованого на сайті Офісу президента.

Відомо, що під час вручення посадового посвідчення при зустрічі в Офісі Президента України Володимир Зеленський привітав Кулебу та висловив сподівання, що його знання та досвід сприятимуть динамічному розвитку Київської області та розкриттю потенціалу регіону.

До роботи на державній службі Кулеба був бізнесменом.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Читайте также