У Києві на залізничному вокзалі триває ремонт ескалатора: що встигли зробити (Відео)

В українській столиці продовжується ремонт ескалатора на Центральному вокзалі

В українській столиці на Центральному залізничному вокзалі продовжуються роботи з ремонту ескалатора – у державній компанії "Укрзалізниця" (УЗ) розповіли, що вже встигли зробити. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба УЗ.

Відомо, що на вокзалі закінчили роботи з монтажу сходинок і поручнів головного ескалатора – фахівці поєднали три частини конструкції та зафіксували. Також було змонтовано датчики, які регулюватимуть ескалатор.

Новий підіймач буде оснащений обмежувачем швидкості, аварійними кнопками й іншими датчиками. Наступним етапом буде відновлення майданчика, після чого розпочнеться налагодження обладнання.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" планує запустити швидкісний поїзд на Донбас сполученням Київ-Лисичанськ за допомогою міжнародних кредитів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала пресслужба Міністерства фінансів України.

Відомо, що влада розглядає потенційну можливість залучення кредиту Європейського інвестиційного банку для того, щоб електрифікувати 40-кілометровий відрізок залізниці між містами Сіверськ і Лисичанськ.

Питання щодо залучення кредиту Європейського банку обговорювалося на нараді 25 січня. Електрифікація згаданої ділянки залізниці дозволить запустити швидкісний поїзд зі столиці, який перебуватиме у дорозі лише 7 годин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися