У Києві просять повернути сміттєпроводи у багатоповерхові будинки

Кияни скаржаться на щурів і тарганів в багатоповерхових будинках

У київську мерію звернулися з проханням повернути сміттєпроводи в багатоповерхові будинки. Кияни зареєстрували відповідну петицію на сайті Київської міської ради.

Жителі скаржаться, що після рішення Київської міської адміністрації заварити сміттєпроводи в багатоповерхівках, вся живність звідти перейшла в під'їзди та квартири. Кияни скаржаться, що через це в будинках з'явилися таргани, яких дуже важко витравити, адже змусити всіх сусідів одночасно провести дезінсекцію - неможливо.

"Крім цього, в умовах пандемії багато хто змушений спускатися-підніматися на ліфтах тільки заради того, щоб викинути сміття - і в підсумку умова" одна людина на один квадратний метр "виконати не виходить. Також дивним чином підняли тариф на вивезення сміття - але звільняти смітники частіше не стали, скоріше навпаки. У підсумку в спеку під будинками стоять переповнені смітники та смердять так, що підійти й викинути ще один пакет страшно. І привертають ці смітники вже не тарганів, а мишей і щурів, які із задоволенням біжать після в під'їзди ", - скаржиться кияни.

Нагадаємо, в столиці заварили всі сміттєпроводи. На думку чиновників, вони "непотрібним рудиментом", який несе загрозу для жителів багатоповерхових будинків. Це повинно було знизити загальний рівень антисанітарії в житлових будинках і запобігти поширенню хвороб, зокрема вірусу нового типу.

Раніше "Коментарі" розповіли, що Київ озеленять за допомогою переробленого сміття.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися