Платити по 70 гривень: у Києві різко подорожчав проїзд у маршрутках

У Київській області зросла вартість проїзду у приміських маршрутках до столиці

На території Київської області різко зросла вартість проїзду у громадському транспорті — йдеться про подорожчання тарифів у маршрутках сполученням Київ-Березань до 70 гривень за один раз. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікували у Facebook-спільноті "Підслухано. Березань".

Відомо, що вартість разового проїзду рейсовим автобусом із Березані до Києва зросла до 70 гривень. У коментарях користувачі висловлюють невдоволення і припускають, що тариф підвищуватиметься й надалі.

_1luuFPJDSLf9u1DkBkZLsxw4.jpeg

Нагадаємо, що раніше міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про подорожчання проїзду у громадському транспорті столиці після закінчення опалювального сезону. Він зазначив, що рішення сьогодні вже розглядається, проте остаточної ціни ще не прийнято.

За його словами, кияни платитимуть по 12 гривень за одну поїздку, якщо купуватимуть її за "Картою киянина". Жителі області платитимуть по 14 гривень при купівлі проїзного. Якщо людина вирішила приїхати до столиці одного разу як турист, то вона платитиме по 20 гривень за поїздку.

Кличко наголосив, що це не остаточні цифри та що всі рішення прийматимуться після презентацій та обговорень. Також він пообіцяв зберегти пільги для окремих категорій населення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Мистер Справедливость

13 квітня 2022, 05:59

Вы цены на топливо выдели ??? Нет ??? Тогда о чем можно говорить? Я не являюсь перевозчиком или представителем этой сфере услуг. Но исходя из сегодняшних реалий , это справедливые цены.

Правдоруб

15 лютого 2022, 11:56

зеленые твари!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися