SkyUp пропонує унікальну знижку на рейси для закоханих

21 лютого на пошту прийде персональна знижка на обраний напрямок

Український лоукостер SkyUp оголосив про акцію до Дня закоханих.  За її умовами 21 лютого можна отримати унікальну знижку для двох.

Як взяти участь в акції?

Зайди на сайт SkyUp і вибрати напрямок для своєї романтичної подорожі.

Вказати бажані дати подорожі для себе та партнера до 31.05.2022 включно.

21 лютого на пошту прийде персональна знижка на обраний напрямок.

Акція діє до 21 лютого 2022 року.

Чи задавались ви питанням, чому лоукостери існують?  

Авіаквиток дешевше, ніж вартість таксі? Як це можливо? Ось кілька причин, через які бюджетні авіакомпанії можуть дозволити собі таку економію…

Орієнтація на європейську модель бюджетного перевізника

Європа – континент, де справді злетів бюджетний перевізник, як і раніше, є регіоном, який займає найбільшу частку ринку.

Європейські бюджетні рейси зазвичай на 30-50% дешевші, ніж вартість "звичайної" авіакомпанії, і навіть (іноді) коштують менш як 10 євро.

По суті, можливо, це є надзвичайно передбачуваним, але основна причина того, чому бюджетні оператори такі дешеві, бо вони принципово не пропонують дорогих функцій. Це робить їх менш витратними в експлуатації. Ви ніколи не знайдете телевізор на спинці сидіння Ryanair — це означає, що Ryanair не потрібно керувати телевізійним обладнанням.

У бюджетних авіакомпаній наймолодший флот.  Бюджетні авіакомпанії використовують лише один тип літака. Таким чином, усі співробітники: пілоти, механіки, льотний персонал тощо повинні пройти навчання тільки для цього транспортного засобу. Так значно економляться витрати на навчання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися